Skip to main content
0

Bedenktijd

Wanneer u iets heeft gekocht in onze webshop dan is daarop het herroepingsrecht of de bedenktijd van toepassing. Deze bedenktijd gaat in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen en geeft u 14 dagen de tijd om te besluiten of u een product wilt houden of retourneren. Valt de laatste dag van deze periode in het weekend of op een feestdag dan loopt de bedenktijd door tot en met de eerstvolgende werkdag. Gedurende de bedenktijd heeft u het recht om af te zien van uw aankoop. Als u dat wilt dan moet u ons dat binnen de bedenktijd laten weten. De eenvoudigste manier om dat te doen is door het sturen van een e-mail bericht naar contact@sistema-kopen.nl. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier. Om onze service te verbeteren zijn we altijd nieuwsgierig naar de reden waarom u van uw aankoop wilt afzien maar u bent niet verplicht om die te vermelden.

Bevestiging

Nadat u binnen de bedenktijd aan ons kenbaar heeft gemaakt dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht dan sturen wij u daarvan een bevestiging per e-mail. In dit bericht ontvangt u nadere informatie met betrekking tot de verdere afwikkeling zoals het retourneren van de producten en het restitueren van uw betaling. U kunt alleen producten retourneren die ongebruikt zijn, niet beschadigd en die zijn voorzien van de originele labels. Dit geldt niet voor producten waarvan tijdens of door het gebruik blijkt dat er een productiefout in zit of voor producten die u beschadigd of incompleet heeft ontvangen.

Retourneren

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht dan dient u de betreffende producten aan ons te retourneren. U heeft daarvoor de tijd tot 14 dagen nadat u dit aan ons kenbaar heeft gemaakt. U mag uw gehele bestelling retourneren maar ook een deel daarvan. Voor het retourneren kunt u gebruik maken van de verpakking waarin u de producten van ons heeft ontvangen, mits deze nog voldoende bescherming biedt. U mag ook ander verpakkingsmateriaal gebruiken. Voorwaarde is dat de producten goed zijn beschermd en tijdens transport niet kunnen beschadigen. Het adres waarnaar u de producten dient te verzenden is: Sistema-kopen.nl, Afdeling Retouren, Weidehek 66D, 4824 AS Breda. De kosten van retourneren zijn voor uw eigen rekening. U bent vrij in uw keuze voor een verzendservice.

Restitutie

Nadat wij de door u verzonden producten in goede orde hebben ontvangen wordt het door u betaalde geld gerestitueerd. Wanneer u de gehele bestelling retourneert dan betalen we ook de oorspronkelijk betaalde verzendkosten terug. Retourneert u een deel van de bestelling dan betalen we het bedrag terug dat u heeft betaald voor de producten die u retourneert. U ontvangt uw geld uiterlijk binnen 14 dagen nadat we de producten retour hebben ontvangen. Terugbetaling gebeurt in principe op dezelfde manier als waarvoor u bij het plaatsen van uw bestelling heeft gekozen.

Vragen?

Heeft u na het lezen van het bovenstaande nog vragen over het retourneren van uw bestelling neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 076 – 532 08 96. U kunt ook mailen naar contact@sistema-kopen.nl.