Skip to main content
0

Betaalwijzen

Wanneer u iets koopt in onze webshop dan heeft u keuze uit de volgende betaalmethoden: iDEAL, Maestro, Mastercard, MisterCash, PayPal en Visa.

iDEAL

iDEAL is een online betaalsysteem, waarmee u kunt betalen via uw eigen bank. De volgende banken zijn bij iDEAL aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Maestro

Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. In veel Europese landen is het mogelijk om online via Maestro te betalen. Dit is veilig en werkt eenvoudig. Met Maestro gebruikt u uw betaalpas als creditcard. Het verschil is dat bij een betaling via Maestro het geld direct van uw rekening wordt afgeschreven en bij betaling met een creditcard pas aan het eind van de kalendermaand waarin de aankoop wordt gedaan. Om via Maestro online te kunnen betalen heeft u een 12-cijferig kaartnummer nodig. Dit nummer wordt door de Nederlandse banken nog niet aan  klanten verstrekt. Daardoor is het voor Nederlandse houders van een betaalpas nog niet mogelijk om online via Maestro te betalen.

Mastercard

MasterCard is een merk creditcard. Met een creditcard kunt u aankopen doen tot aan het bedrag van uw bestedingslimiet. U krijgt maandelijks een rekening, waarvan u ten minste een deel moet betalen. Als u het gehele bedrag betaalt, hoeft u over het algemeen geen rente te betalen. Als u een bedrag laat open staan, zal er rente in rekening worden gebracht.

Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Met Mister Cash kunt u direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving.

PayPal

Met PayPal kunt u overal ter wereld veilig en gemakkelijk online betalen. Om een betaling te kunnen verrichten dient u te beschikken over een PayPal account met een positief saldo. Verder heeft u alleen het emailadres nodig van degene naar wie u geld wilt overmaken. Bij gebruik van PayPal als betaalmethode geniet u van een uitgebreide kopersbescherming.

Visa

Visa is een merk creditcard. Met een creditcard kunt u aankopen doen tot aan het bedrag van uw bestedingslimiet. U krijgt maandelijks een rekening, waarvan u ten minste een deel moet betalen. Als u het gehele bedrag betaalt, hoeft u over het algemeen geen rente te betalen. Als u een bedrag laat open staan, zal er rente in rekening worden gebracht.

Apple Pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels, apps en ook in onze webshop. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.

Betalen op rekening

Als u iets wil bestellen namens een bedrijf dan kunt u kiezen voor betalen op rekening. Afhankelijk van de aard en de omvang van de bestelling vragen wij wellicht een aanbetaling. Ook voor terugkerende klanten die een account hebben aangemaakt bestaat de mogelijkheid van kopen op rekening. Wilt u meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.